Procedure Voor Het Tijdelijk Deactiveren Van Een Facebook Account

Kijk je uit naar de juiste procedure om je Facebook-account tijdelijk te kunnen deactiveren? Dan lees je zeker de perfecte blog. En hier zult u geen spijt krijgen van uw beslissing. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, neem dan gerust contact op met het Facebook Telefoonnummer wanneer u maar wilt. En de goed gekwalificeerde experts zorgen binnen no-time voor passende oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om uw Facebook-account te deactiveren:

 U moet beginnen door op de neerwaartse pijl rechtsboven op Facebook te klikken.
 Nu moet u de optie Instellingen en privacy selecteren en ook op Instellingen klikken.
 Daarna moet u klikken op ‘Uw Facebook-informatie’ in de linkerkolom.
 En dan moet u op de optie ‘Deactiveren en verwijderen’ klikken.
 En tot slot, u hoeft alleen maar het ‘Deactiveringsaccount’ te kiezen en dan moet u ook op de optie ‘Doorgaan naar accountdeactivering’ klikken en daarna moet u de instructies volgen om te bevestigen.

U moet weten dat wanneer uw Facebook-account is gedeactiveerd;

 Niemand zal uw Facebook-profiel kunnen zien.
 En sommige informatie, zoals berichten die je naar vrienden hebt gestuurd, is mogelijk nog steeds zichtbaar.
 De groepsbeheerders kunnen mogelijk ook uw berichten en opmerkingen zien, evenals uw naam.
 U kunt uw Facebook-account echter niet gebruiken om toegang te krijgen tot andere producten of informatie.

Opmerking: u moet hier rekening mee houden dat wanneer u uw Facebook-account deactiveert en u er nog steeds voor kiest om Messenger te gebruiken en actief te houden of u bent al aangemeld, u actief blijft. Daarom kun je, als je wilt, leren hoe je ‘Messenger deactiveert’

Als u eenmaal klaar bent met het doorlopen van de stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. En mocht je tegen een probleem aanlopen dan moet je meteen een Bellen Facebook Nummer Nederland geven. En de technici helpen u met de beste oplossingen.

Leave a Reply